The Rigs Festival er nu klar til at præsentere alle artisterne til Esbjerg nye en-dagsfestival, der løber af stablen lørdag den 18. juni 2022 på Dokken City Beach.


Lineuppet til The Rigs Festival byder på alt fra groovy R&B, til rå og upoleret rap, men fællesnævneren for dem alle er, at det er ildsjæle der brænder for deres musik og som leverer et brag af en koncert!
Emil Bror, der som et ekko af 70’erne, viser os, at det stadig er okay at drømme. Er man til kunstnere som Charlie XCX eller MØ, så vil man være helt på rette hylde ved det hyperpoppede festfyrværkeri som Katlah leverer. Gaffa har i starten af 2022 kronet den danske rapper, sangskriver og producer Timur, som en af landets absolut bedste beatmagere. Og når dag bliver til nat, får Ruby Sky gulvet til at gynge under publikum, med deres beskidte beats og fængende melodier.


Kort sagt – hvis de her bands og artister ikke allerede er på yndlings playlisten, så vil de helt klart være det efter, at man har været til The Rigs Festival.


Udover et varietet musikprogram byder The Rigs Festival også på andre aktiviteter. Gæsterne kan blandt andet selv udfolde deres kunstneriske talent som graffitimaler på den store graffitivæg. Har man mål-øje og et konkurrence-gen kan man sammen med vennerne deltage i kævle-turnering på pladsen eller udfordrer studiekammeraterne med en omgang slå-søm-i. Alt sammen til stemningsmusik fra DJ’en, der spiller.
Bliver man tørstig er der selvfølgelig råd for det. Baren har gode priser og når sulten melder sig, er der sørget for foodtrucks lige ude foran pladsen.
Når festivalen slutter og man ikke er klar til at slutte festen, er der sørget for en shuttlebus, der gratis kører gæsterne op til Skolegade.

Billetten til The Rigs Festival giver derudover også en gratis øl eller cocktail på Rustik efterfølgende.

Foto: Rigs

Leave a Reply