Sunset Boulevard i Esbjerg Ø genåbner i nye lækre lokaler

0
258

Fremover kan gæster hos Sunset Boulevard på Strandby Kirkevej 4 nyde godt af en totalt nyrenoveret restaurant. Den 30. juni kl. 10:00 åbner franchisetager, Kim Dahl, for dørene til restauranten med et stærkt åbningstilbud. Der er nemlig gratis Snackburgere til de første 50 gæster i restauranten.

Sunset Boulevard på Strandby Kirkevej 4 åbner for dørene den 30. juni efter at have gennemgået en renovering. Det betyder blandt andet, at restauranten er blevet indrettet med danske arkitekttegnede møbler, og fremover kan de burgerhungrende gæster nyde deres frisklavede måltid i helt nye, lyse og lækre omgivelser.

Det er franchisetager, Kim Dahl, som selv bor i lokalområdet, der tager imod gæsterne fra Esbjerg på genåbningsdagen.

Det er altid spændende at åbne dørene for en restaurant og så ovenikøbet i mit eget nabolag. Jeg glæder mig til igen at kunne byde gæsterne velkomne, og nu i vores helt nye og lækre omgivelser,” siger Kim Dahl.
 

Den hyggelige atmosfære omkring måltidet, har været vigtig for indretningen af den nye restaurant, og maden vil stadig være de frisklavede burgere og sandwiches, som vi kender Sunset Boulevard for.

Restauranten har åbent fra klokken 10.00-22.00, og der er gratis Snackburgere til de første 50 gæster i restauranten*. Derudover kan man fra åbningsdagen til og med den 3. juli købe en Crispy Chicken eller Hamburger Deluxe menu til kun 49kr**, hvis man spiser den i restauranten.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen i 1996, hvor den første restaurant åbnede. Siden dengang er det gået stærkt for den danske restaurantkæde, som har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.
 

Åbningstilbud:

*Gratis Snackburger til de første 50 købende gæster (kan kun indløses ved kassen)

**Crispy Chicken og Hamburger Deluxe Menu til 49kr (kun gældende for spisende gæsten i restauranten fra d.30/6-3/7 (ikke takeaway), og kan kun indløses ved kassen.
 

Om Sunset Boulevard  

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har man 41 restauranter spredt ud over hele Danmark samt en enkelt i Grønland og en på Færøerne. Sunset Boulevard serverer et udvalg af burgere, sandwiches, salater, pommes frites og desserter.          Kontaktinformation

Charlotte Nordland

Mail: charlotte.nordland@gknordic.com

Mobil: 4128 3767

Social media icon

Sunset Boulevard – Kongensgade 31-33 – 6700 Esbjerg – Telefon: 75 45 32 66 – Email: kontakt@sunset-boulevard.dkVis i browserAfmeld udsendelser

Leave a Reply