Sunset Boulevard i Esbjerg genåbner i nye lokaler og med ny kvinde i spidsen

0
1294

Torsdag 28. februar kl. 10:00 genåbner Sunset Boulevard-restauranten i Esbjerg Storcenter, efter en gennemgribende ombygning af lokalerne og med en ung og ambitiøs restaurantchef i spidsen.

Foto: Sunset

Esbjerg Storcenter har måtte undvære Sunset Boulevards sandwich og burgere mens restauranten undergik en ombygning, men nu er ventetiden forbi. Restauranten har fået en seriøs makeover med fokus på at skabe en hyggelig og moderne restaurant for familier såvel som de travle shopping-gæster i storcenteret.

– Restauranter er komplet gentænkt, så den fremstår imødekommende og moderne, i en helt ny stil og tone. Køkkenet er ligeledes helt nyt, hvilket gør, at vi kan servere et frisklavet måltid mad endnu hurtigere end tidligere. Vi har til restauranten i Esbjerg Storcenter headhuntet en af vores dygtige og dedikerede restaurantchefer, Lise Bach, til at overtage forklædet og driften, og vi ser frem til, at hun og teamet vil udfordre det lokale madmarked, siger Jens Broch, der er CEO i Sunset Boulevard.

De unge kræfter flytter kæden

Til at stå i spidsen for den ny restaurant har Sunset Boulevard fundet en ny restaurantchef. På trods af Lise Bachs kun 25 år er hun allerede i den situation at kunne fejre 10-års jubilæum hos Sunset Boulevard næste år.

Hun kommer fra en stilling som restaurantchef i Sunset Boulevards restaurant i Kongensgade, men bliver nu sat til at lede Esbjerg Storcenter ind i en ny fase. En restaurant som den unge restaurantchef har et helt særligt forhold til – det var nemlig her, at Lise Bach startede sin kometkarriere for snart 10 år siden.

– Jeg er stolt af mine snart ti år ved Sunset Boulevard. De viser, at jeg har ambitioner og brænder for Sunset Boulevard. Og den passion jeg har for restauranten, kommer også til at kunne mærkes ude blandt kunderne. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og til at give gæsterne en helt fantastisk oplevelse, fortæller Lise Bach, restaurantchef i Esbjerg Storcenter.

En velfortjent overhaling af lokaler og menukort

Restauranten i Esbjerg Storcenter har været en del af Sunset Boulevards kerneforretning i mange år, og ombygningen skal være med til fortsat at give esbjergenserne den bedst tænkelige oplevelse i restauranten.

Sammen med de nye og åbne lokaler, som giver en afslappet cafeoplevelse, er der desuden gjort plads til hyggelige kroge hvor familier kan få et pust efter en lang dag i centeret. Og så kommer der også nogle længe ventede tilføjelser til menukortet:

– Jeg glæder mig helt vildt til at invitere gæster ind i den nye restaurant. Vores gæster vil opleve en hyggeligere restaurant i en helt ny stil og tone, og jeg glæder mig til at kunne præsentere gæsterne for en masse nye produkter som chili cheese bites og chicken tenders, fortæller Lise Bach.

Som en del af åbningen tilbyder Sunset Boulevards restaurant i Esbjerg Storcenter gratis børnemenuer ved køb af almindelige menuer samt rabatkuponer på kommende besøg.

Sunset Boulevard er en dansk restaurantkæde med over 40 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne. Med et bredt sortiment af burgere, sandwich og salater tager Sunset Boulevard kampen op mod de store, internationale fastfood- og restaurantkæder. www.sunset-boulevard.dk

 

Leave a Reply