For fireogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné, som også fører ham til Musikhuset Esbjerg.

Foto: Musikhuset Esbjerg

Det er ultimativ jul, der indhyller Stigs julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 udkom Julelys, hvor første skæring er Det kimer nu til julefest. Netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Til julekoncerten i 2018 er det Stig Rossen store glæde at præsentere Andrea Oehlenschlæger som dette års gæstesolist. Andrea Oehlenschlæger er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing. Hun har sunget, siden hun var barn, og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene.

Da hun blev forsanger i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere.

Det blev startskuddet til flere koncerter, større publikum, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve sin drøm.

Andrea har haft mange store sangoplevelser. Hun har sunget sammen med blandt andre The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew, og ikke mindst har hun optrådt for dronning Margrethe.

Tid: 3. december kl. 20.00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsalen

Leave a Reply