Rikke er netop kåret som årets sygeplejerske

I anerkendelse af den vigtige rolle, som sygeplejersker og jordemødre spiller overalt i hele verden, har Verdenssundhedsorganisationen (WHO) udnævnt 2020 til det internationale år for sygeplejersken og jordemoderen.

Sydvestjysk Sygehus markerer året i anerkendelse af de dygtige rollemodeller, der hver dag gør en forskel for patienter og pårørende. Derfor har sygehuset i år nomineret fire dygtige sygeplejersker/jordemødre til titlen som årets sygeplejerske eller jordemoder.

Fredag den 27. november 2020 fejrede sygehuset afslutningen på det internationale år for sygeplejersken og jordemoderen. Det var en dag i sygeplejerskernes og jordemødrenes tegn. På dagen blev årets sygeplejerske også kåret i sygehusets auditorium. Til prisen følger 10.000 kr. til personlig kompetenceudvikling for den heldige vinder.

De nominerede til årets sygeplejerske eller jordemoder var: Sygeplejerske Lea Gadegaard Grønkjær – mave/tarm, sygeplejerske Rikke Bjerre Rosengren – Hjerne- og Nervesygdomme, sygeplejerske Eva Juhl Hansen – Børne & Unge og jordemoder Louise Øllgaard Bloch Pedersen – Fødegangen.

Billeder fra kåringen af årets sygeplejerske på Sydvestjysk Sygehus.
Vinder:
Rikke Bjerre Rosengren.

Billeder med samlede nominerede fra vestre til højre: Eva Juhl Hansen, Rikke Bjerre Rosengren, Louise Øllgaard Bloch Pedersen, Lea Ladegaard.

Billeder fra overrækkelsen: Sygeplejefaglig Direktør: Susanne Lauth og Rikke Bjerre Rosengren

Leave a Reply