POSTNORD ÅBNER TO UDLEVERINGSSTEDER MERE I ESBJERG

0
649


PostNord har de seneste måneder slået dørene op til tre nye Collect Shops i Esbjerg, Ribe og Bramming, men udvidelserne er ikke færdige endnu. 23. maj får borgerne i Esbjerg endnu lettere ved at hente deres pakker fra den stigende nethandel, når der også åbner udleveringssteder hos SPAR på Bøndergårdsvej i Esbjerg og hos NærKØB i Ådalsparken i Esbjerg V.

– Med de to nye Collect Shop får vores kunder i Esbjerg endnu flere muligheder, når de handler online og selv vil hente deres pakker. De mange åbninger i Esbjerg Kommune de seneste måneder er vigtige skridt mod at gøre hverdagen lettere for de mange pakkemodtagere, siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er:
– SPAR Esbjerg, Bøndergårdsvej – alle ugens dage kl. 8-21
– NærKØB Ådalsparken, Esbjerg V – hverdage kl. 6-21, lørdag-søndag kl. 7-21

De nye Collect Shop er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Foto: PostNord

Leave a Reply