Gerningsmand tabte en kunstig negl, som politiet håber kan hjælpe med at finde frem til den unge kvinde

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog lørdag den 29. oktober klokken 17.32 en anmeldelse om et forsøg på røveri begået omkring klokken 17.30 på Grønvangsvej i Esbjerg.

Gerningsmanden – en ung kvinde – henvendte sig ved døren til en kvindes bolig og trak en kniv frem, hvorefter hun ville have beboeren til at udlevere penge. Det lykkedes dog beboeren at smække døren i og gerningsmanden løb derefter fra stedet ad Wessels Alle i østlig retning. Gerningsmanden blev ramt på hånden, da døren blev smækket i og tabte en kunstig negl med et karakteristisk udseende, som politiet håber, nogen kan genkende.

Politiet tager sagen meget alvorligt og har indledt en efterforskning. I den forbindelse opfordres borgerne til at hjælpe med identifikationen af gerningsmanden, der beskrives som en kvinde på 13-17 år, dansk af udseende, almindelig kropsbygning, 160-170 cm høj med mellemlangt lyst hår. Kvinden var lørdag iført sort åbenstående jakke, hvid t-shirt og sorte joggingbukser.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden eller som har andre oplysninger til sagen. Kan du hjælpe politiet, så ring på telefon 1-1-4.

Leave a Reply