Der har efter al sandsynlighed ikke været tale om skyderi, da der søndag aften klokken 19.20 på Ulvevej i Esbjerg var et sammenstød mellem to grupper af unge mænd.

Grafik: Adobe/Yesbjerg

-Vores efterforskning har indtil nu ikke kunne bekræfte, at der har været skudt. I stedet tyder det mere på, at de to grupperinger, som tidligere har påkørt og ødelagt hinandens biler. I den forbindelse kan der være opstået lyde, som vidner kan have opfattet som skud, siger linjechef for efterforskning Jens Langdal.

Det er to kriminelle grupperinger i Esbjerg, der det seneste år har været i konflikt. I forbindelsen med det skete søndag aften var to unge mænd på 16 og 23 år anholdt. De er afhørt og efterfølgende løsladt. De er stadig sigtet på forsøg på vold.

Politiet gennemfører fortsat tryghedsskabende patruljering i Esbjerg.

-Det er klart, at borgerne bliver utrygge, når der meldes om skyderi på offentligt område, siger Jens Langdal. Men efterforskningen viser, at de to grupper fortsætter med at gå til angreb på hinandens biler, når de tilfældigt mødes rundt om i byen. Det er selvfølgelig også fuldstændigt uacceptabelt, men aggressionen er vendt mod modparten og ikke mod borgerne.

Syd- og Sønderjyllands Politi ønsker stadig at tale med borgere, der har overværet det skete, eller som har oplysninger i sagen. De kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Leave a Reply