Nye regler for peberspray træder i kraft i dag

Regler for anskaffelse, opbevaring, anvendelse og indlevering af peberspray. Den 1. februar 2021 træder en ændring af våbenlovgivningens bestemmelser om peberspray i kraft. Ændringen betyder, at du skal have politiets tilladelse til at købe og have en peberspray.

Har du anskaffet dig en peberspray før 1. februar 2021, skal du enten ansøge om tilladelse til den eller aflevere den til politiet i perioden 1. februar – 31. marts 2021.

VÆRD AT VIDE

Hvor og hvornår kan jeg aflevere min peberspray?

Hvad er en peberspray?

Hvem kan få tilladelse til peberspray?

Hvordan ansøger jeg om tilladelse til peberspray?

Hvad må jeg, hvis jeg får tilladelse?

I hvilke situationer må jeg bruge peberspray?

Hvordan skal jeg opbevare peberspray?

Må jeg købe peberspray i udlandet?

Må jeg lave min egen peberspray?

Leave a Reply