Nyvalgt bestyrelse i Liberal Alliance Esbjerg varsler ny og seriøs politisk linje

Liberal Alliances lokalforening i Esbjerg har valgt ny bestyrelse, hvor der blandt andet er fundet plads til folketingspolitikeren Henrik Dahl.

Det skete ved en ordinær generalforsamling mandag 26. februar.

Ny formand er Lasse Dahl Hansen. Udover Henrik Dahl er også Christina Yoon Petersen og Thomas Dyring nye i bestyrelsen. Peter Nikolajsen er eneste genganger.

Formand Lasse Dahl Hansen er glad for den tillid, der er blevet vist ham. Han ser frem til at starte på en frisk i LA Esbjerg og arbejde målrettet frem mod de næste valg med en ny og seriøs politisk linje.

”Nu skal vi se fremad, og jeg glæder mig utrolig meget til en ny start for Liberal Alliance i Esbjerg. Vi skal arbejde målrettet og lægge en seriøs og klar politisk linje frem til de næste valg. I Liberal Alliance vil vi blandt andet gerne tage et opgør med det stigende bureaukrati, som dræner vores offentligt ansatte for energi og går ud over servicen for borgerne, ” siger han.

Lasse Dahl Hansen hæfter sig ved, at den nye bestyrelse har fået en stærk profil i form af folketingspolitikeren Henrik Dahl.

”Jeg er stolt af, at Henrik Dahl er kommet med i bestyrelsen. Det gør, at vi får en stærk forbindelse mellem Christiansborg og det lokale arbejde, vi udfører i Esbjerg. Det bliver helt sikkert værdifuldt, ” siger Lasse Dahl Hansen.

Henrik Dahl ser også frem til samarbejdet med græsrødderne i Esbjerg.

”Jeg glæder mig til at sætte mit præg på det politiske arbejde i Esbjerg. Vi vil kæmpe for at give borgerne større frihed. Det gælder økonomisk, men det gælder også om at få ryddet op i de mange overflødige regler og procedurer i kommunen, ” siger Henrik Dahl.

Udover at sammensætte en ny bestyrelse, blev der til generalforsamlingen foretaget ændringer i vedtægterne. Således vil Liberal Alliance Ungdom fremover få en fast plads i bestyrelsen.

”Vi er glade for at få sikret LAU en plads i bestyrelsen, så vi får et vigtigt bindeled til vores stærke ungdomsorganisation, ” siger Lasse Dahl Hansen.

LAU vælger senere sin repræsentant til bestyrelsen i Esbjerg, så den i alt kommer op på seks mand.

Fotos: privat

Leave a Reply