Chefen for Esbjerg Lufthavn, John Richardt Møller Nielsen, har valgt at opsige sin stilling med udgangen af februar 2020 for at tiltræde en stilling i et flyselskab.

Lufthavnschef John Richardt Møller Nielsen har i dag opsagt sin stilling ved Esbjerg Lufthavn. John Nielsen blev ansat som lufthavnschef 1. maj 2018 og har efter knapt to år i stillingen valgt at vende tilbage til luftfarten i en stilling i et flyselskab, som er hans speciale.

– Det er med beklagelse, at jeg har modtaget John Nielsens opsigelse. John har udført et særdeles godt stykke arbejde og startet en positiv udvikling i lufthavnen. Vi vil nu søge hans afløser til at videreføre dette arbejde. Jeg takker John for hans indsats og ønsker ham alt det bedste i det nyt job, siger direktør for Teknik & Miljø i Esbjerg Kommune, Erik Jespersen.

– Det har været en stor fornøjelse at stå i spidsen for Esbjerg Lufthavn og alle lufthavnens dygtige medarbejdere. Sammen har vi sikret, at lufthavnen har bevæget sig i en retning, som det har været enormt positivt at arbejde med på. Jeg er sikker på, at lufthavnen også fremover vil arbejde videre i den retning, som jeg føler, jeg har været en del af, siger lufthavnschef John Richardt Møller Nielsen, Esbjerg Lufthavn.

Leave a Reply