Lørdag inviterer folketingskandidat Rasmus Dahlberg fra Det Konservative Folkeparti her i Esbjerg til aktiviteter for både store og små i partiets valgbutik i Danske Bank-lokalerne på Torvet i Esbjerg. Fra klokken 10 til 13 kan børnene hygge sig med ansigtsmaling, lege, spil og græskarlygter, mens forældrene shopper på gågaden eller i Broen. Der vil også være kaffe på kanden og lidt at gumle på til både børn og voksne, mens der hygges.

I tidsrummet 13 til 15 holder Rasmus Dahlberg et særligt godt bogudsalg, hvor han simpelthen forærer eksemplarer af sine egne bogudgivelser væk til alle interesserede. ”Jeg har skrevet bøger siden 2001, og det er blevet til en 20-30 titler i alt,” fortæller folketingskandidaten, som til daglig er forsker ved Forsvarsakademiet. ”Sidste år købte jeg restoplaget af nogle af mine spændingsromaner, og dem vil jeg nu gerne glæde folk i Esbjerg med.” Rasmus Dahlberg har bl.a. skrevet tre romaner om ”Pandoracellen” og fem i serien ”PLAN B”, og det er dem, han deler ud af på lørdag. Så kom forbi og hent lidt læsestof til de mørke vinteraftener!

Klokken 15 ruller et par flotte veteranbiler ind på Torvet foran valgbutikken, og motorinteresserede i alle aldre inviteres til at kigge forbi og få en snak med ejerne. Senere på aftenen skal Rasmus Dahlberg optræde i Musikhuset Esbjerg sammen med journalist og entertainer Anders Lund Madsen med deres fælles show ”Når katastrofen rammer,” som de turnerer Danmark rundt med her i efteråret. ”Anders er også bilentusiast med stor kærlighed til de gamle modeller, og han har lovet at komme tidligt til Esbjerg, så der vil være mulighed for at hilse på ham i valgbutikken mellem 15 og 17 på lørdag,” fortæller Rasmus Dahlberg.

Leave a Reply