Løbeoplevelsen A Place To Run High afvikles lørdag den 6. november i A Place To’s tre tårne

Der er stadig billetter tilbage – tilmelding inden på søndag 31. oktoberLørdag 6. november kl. 10 går startskuddet til en unik mulighed, som ikke kommer igen foreløbigt: et trappeløb i Esbjergs nye karakteristiske A Place To tårne, på Grådybet 73 i Esbjerg.

Foto: Christer Holte

Bygningerne er normalt forbeholdt beboere og fra d. 22. november hotelgæster. Løbet hedder A Place To Run High og er arrangeret af DGI Sydvest, Orienteringsklubben Esbjerg og A Place To.

Løbsarrangør, Kurt Thorøe, udtaler:”Ideen til løbet kom til mig en dag, hvor jeg gik forbi de spektakulære A Place To-tårne og tænkte; det kunne da være sjovt at lave et løb her. At løbe i tårne er jo set før rundt om i verden, men ikke i Esbjerg og disse bygninger er fantastiske. Normalt er denne bygning ikke tilgængelig for alle, så derfor er dette løb en ”once in a lifetime-oplevelse”. A Place To bygningen er også geniale til dette, fordi det er en bygning med to trapper, der løber rundt parallelt – det vil sige at man ikke får modgående ”trafik”.  Havde det bare været en almindelig trappe, så kunne vi ikke lave et sådan løb”.

Løbslængden til A Place To Run High er samlet ca. 3,3 km. Man løber først ca. 1000 meter udendørs og herefter løber man op og ned ad trapper i alle A Place To’s tre tårne på henholdsvis syv, ni og 16 etager. Løbet afsluttes med ca. 1000 meter udendørs. Der uddeles flotte præmier til nummer et, to og tre i damer og herrer.

Tid og sted

Lørdag d. 6. november kl. 10.00 på Grådybet 73BC, 6700 Esbjerg

Pris: 135 kr. inkl. startnummer, medalje, samt vand og rugbrødssandwich efter løbet

Tilmelding : https://www.sportstiming.dk/event/9690

Leave a Reply