En leverandør af madservice i Esbjerg Kommune, Renés Køkken, er gået konkurs. Alle borgere, der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, og som har valgt mad fra Renés Køkken, bliver kontaktet og får mulighed for at vælge en anden madserviceleverandør.

Foto: Yesbjerg

Renés Køkken, som er en af tre leverandører af madservice i Esbjerg Kommune, er gået konkurs. Selskabet leverer de sidste madservicemåltider torsdag den 15. august 2019. De ca. 140 borgere, som er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, og som har valgt mad fra Renés Køkken, kan fremover vælge at få mad fra Esbjerg Kommunes Madservice eller fra Det Danske Madhus.

 

Ingen borgere kommer til at stå uden madservice

– Det er beklageligt, at en af vores leverandører af madservice er gået konkurs, men ingen borgere kommer til at stå uden madservice. Vores to tilbageværende leverandører står klar til at tage over og kan levere mad fra fredag den 16. august. Vi ringer til alle de berørte borgere med tilbud om at vælge en ny leverandør af madservice, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

Leave a Reply