Påsken skydes i gang med Late Night Shopping og vinderen af X Factor Kristian Kjærlund, onsdag den 17. april – butikkerne holder åbent til helt kl. 22

Foto: Kristian Kjærlund/X-Faktor

Masser af events præger Påsken i Esbjerg City

Musik, påskeæg og shopping spiller naturligt nok hovedrollen i Esbjerg Citys ”Påske Late Night”, der løber af stablen onsdag den 17. april. Startskuddet lyder allerede kl. 10, og fløjtes først af kl. 22! 

 

Der er noget særligt ved Påsken. Med Påsken kommer foråret og lyset og dermed nogle længere dage med mere tid og overskud til oplevelser og nye aktiviteter. Også i Esbjerg City fejrer vi, at foråret nu står for døren. Det er nu vi behøver friske farver i garderoben og give boligens udstyr et rigtigt forårstjek. Butikkerne bugner netop nu af modens sidste nye trends i alle de mange spændende nye farver og har alt hvad du har brug for til den lange sommer. Shop helt amok en-lang-dag og aften. 

 

Påske Late Night er en event for hele familien. Musik, underholdning og liv i gaderne gør Esbjerg City til en helt speciel shoppingoplevelse. Der bliver noget at opleve for alle aldersgrupper – ikke bare på Påske Late Night, men også Påskelørdag.

 

Vinderen af X Factor underholder

Onsdagen kl. 19 kan vinderen af X Factor 2019 Kristan, Kjærlund opleves i en minikoncert på Torvet. Den talentfulde idrætsstuderende, Kristian Kjærlund, sang sig ind i danskernes hjerter med sin smukke stemme og løb med en suveræn sejr som vinderen af dette års X Factor. Kom og hør Kristian synge hans kendte cover-sange fra de mange liveshows og hans vindersang fra X Factors finalen i Horsens. Få et selfie med Kristian efterfølgende.

 

På Påske Late Night kan man blandt andet også opleve ”Hot N Tot”, der leverer en festlig og fornøjelig Streetparade med omvandrende jazz. Fra kl.  18.30 – 21.30 bliver den gode traditionelle jazz vendt en tur i jazz-køkkenet – og serveret for publikum i en festlig Street Parade. 

Børneunderholdningen står Henning Nielsen, der er kendt fra ”Danmark har Talent” for, når han kl. 17 optræder med børne- og familieshowet Hokus Pokus, der er fyldt med trylleri fra øverste skuffe. Senere på dagen kan man opleve ”Henning Nielsen og Påskeharen”, der sørger for både trylleri, lidt ballonsjov og uddeling af små påskeæg. Man kan også tage en tur med City-Futte i Kongensgade.

 

Hvis man er til SHOPPING i påskens tegn, kan man bare bevæge sig ud i det hele.

 

Men man kan også forberede sig ved at gennemgå programmet på Esbjerg Citys hjemmeside.

 

Butikkernes specielle åbningstider i Påsken

Mandag den 15. april kl. 10 – 17.30

Tirsdag den 16. april kl. 10 – 17.30

Onsdag den 17. april kl. 10 – 22

Skærtorsdag & Langfredag LUKKET

Påskelørdag den 20. april kl. 10 – 15

Påskedag & 2. Påskedag LUKKET

 

Leave a Reply