Det er ved at være sidste udkald for at sikre sig billet til en af Esbjerg Ensembles to nytårskoncerter lørdag 12. januar og søndag 13. januar. Begge dage klokken 16.

Foto: Ensemblet

Du får de kendte og elskede populære klassikere af Strauss, H.C. Lumbye, Franz Lehar og musicalhits fra My fair lady og Chess. Solister er tenoren Mathias Hedegaard og sopranen Helle Gössler Christensen, som har taget en del af sin sanguddannelse på konservatoriet i Esbjerg.

Med til festlighederne er også Konservatoriets Pigekor, Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor, studerende fra Syddansk Musikkonservatorium og dansere fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole. Den unge finske dirigent Taavi Oramo styrer hele herligheden.

Nytåret er for mange netop tiden til at stoppe op for at fejre det forgange år og sige velkommen til det nye. Det vil Esbjerg Ensembles Symfoniorkester gerne være med til og derfor inviteres traditionen tro indenfor til en sprudlende og velklingende nytårskoncert. Esbjerg Ensembles Symfoniorkester samler i år ensemblets musikere, musikalske kolleger fra nær og fjern og studerende fra Syddansk Musikkonservatorium til den årlige nytårskoncert, der også i år arrangeres i samarbejde med Musikhuset Esbjerg. Glæd dig til en sprudlende og forrygende Nytårskoncert, hvor vi kan glæde os til smukke toner fra Konservatoriets Pigekor, Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor og flotte dansetrin fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole samt studerende fra Syddansk Musikkonservatorium.

I spidsen for orkesteret og det 100 mand store kor står den kun 27-årige dirigent Taavi Oramo, som er et stort talent fra Finland. Han dirigerer et overflødighedshorn af populære klassikere for det nytårshithungrende publikum: Strauss, H.C. Lumbye, Franz Lehar, musicalhits fra My fair lady og Chess – og meget mere!

Solister er tenoren Mathias Hedegaard og sopranen Helle Gössler Christensen, som kommer fra Esbjerg. Hun er ved at slå igennem som det helt store navn herhjemme.

Koncerten er i samarbejde med Musikhuset Esbjerg.

Medvirkende:

Dirigent: Taavi Oramo

Sopran: Helle Gössler Christensen

Tenor: Mathias Hedegaard

Billetsalg: Musikhuset Esbjerg

Leave a Reply