Kampoptakt til hjemmekampen mod Aalborg Pirates

0
596

Stærk Canadisk back-med store offensive kvaliteter.
Esbjerg Energys 25-årige canadiske back Brady Austin har spillet fem NHL-kampe for Buffalo Sabres og i alt 277 kampe i American Hockey League primært for Rochester Americans.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Nu spiller han for Esbjerg Energy i den danske Metal Liga.
-Jeg nyder det og det er dejligt at være i Danmark. Jeg føler mig allerede som en del af Esbjerg-holdet og drengene har taget godt imod mig.
Isen er anderledes her i forhold til i Nordamerika, for banerne er større i Europa, men jeg ser det som en udfordring og jeg tror, at jeg hurtigt får justeret mit spil, fortæller Brady Austin.

-Nu har jeg spillet i American Hockey League i nogle år, og det var tid til at prøve noget nyt. Her er Europa en mulighed, og Danmark er et naturligt skridt i min karriere som ishockeyspiller. Allerede nu kan jeg sige, at her spilles god ishockey, så det føles rigtigt.

Brady Austin er 193 cm høj og 104 kg tung. -Selv om jeg har offensive kvaliteter ser jeg mig selv som en back med fokus på defensiven. Det er jo en backs fornemste opgave at holde pucken ude af eget mål. Men jeg hjælper gerne kammeraterne på isen og bidrager hvor jeg kan. Også gerne med scoringer. Og så betragter jeg skøjteløbet som en af mine styrkesider, slutter den store canadier.

Den nye Energy-back er fra den lille by Bobcaygeon i den canadiske provins Ontario. En by med omkring 3.500 indbyggere.

Tid: Fredag d.21 dec. Kl.19.00

Sted: Granly Hockey Arena

Leave a Reply