Jasmin Gabay, sangerinde, kagebager og TV-darling klar til Danmarks turné og kommer til Esbjerg City, lørdag den 13. april kl. 10 – 10.45.

Foto: Esbjerg City

Jasmin satte for alvor gang i festen, da hun optrådte med sang nr. 2 til årets Danske Melodi Grand Prix 2019.  ”Kiss Like This” er en latininspireret ørehænger. 

Jasmin er klar til at møde sine fans, når hun i april 2019 skal besøge 24 danske byer på turneen ”Gang i Danmark”.  I Esbjerg er det de morgenfriske, der lørdag den 13. april kl. 10 – 10.45 kan opleve Jasmin Gaby på Torvet. På turneen har hun sin guitarist med og vil spille en god blanding af egne sange (som snart bliver udgivet) krydret med nogle genkendelige covers, som betyder noget specielt for hende. Hun glæder sig til at vælte landet med poppede latinrytmer og store smil. 

Jasmin har mange års live erfaring og det er her hun viser sin styrke og fortryller publikum med en stor stemme et glimt i øjet. Jasmin var frontfigur i disco bandet Le Freak fra 2017-2019 og sang kor for Mariah Carey i Sverige og Danmark på hendes juletour i 2018. Jasmin har desuden været fast korsanger for Patrick Dorgan og var med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen i 2017. 

Jasmin bagte sig ind i de danske hjerter, da hun i efteråret 2018 kom i finalen i ”Den Store Bagedyst”. Vi kender hende som sprudlende og farverig og altid med smil på læben.

Leave a Reply