ÅRSREGNSKAB FOR ESBJERG ELITE ISHOCKEY A/S

2018-2019-sæsonen var præget af byggeriet af den nye Granly Hockey Arena, og årsresultatet viser et ikke-tilfredsstillende resultat med et underskud på 2,2 millioner kroner.

Foto: Arkiv Yesbjerg

Underskuddet var forudset, idet der har været ekstra omkostninger og færre sponsorindtægter i forbindelse med de mange grundspilkampe i hal 2. Der blev således brugt ekstra penge på at bygge en midlertidig tribune for at hæve antallet af tilskuerpladser i hallen, så trofaste fans og sponsorer stadig kunne komme til hockey, og bestyrelsen værdsætter de mange sponsorer, som trods de midlertidige forhold fastholdt deres støtte. Udover ekstra omkostninger udeblev den sportslige succes desværre også, og det kostede på bundlinjen.

Ejerkredsen betragter 2018-2019-sæsonen som et “bump” på vejen og har sikret, at det ikke får betydning for de mange spændende fremtidsperspektiver for Esbjerg Energy.

”Vi står godt rustet til en ny sæson i Danmarks flotteste og bedste arena”, siger formand Søren Mathiasen og fortsætter, ”Vi har sammensat et virkelig stærkt hold, og vi oplever en meget flot opbakning fra tilskuere, fans og sponsorer, som betyder, at Esbjerg Energy ser frem til en ny stor sæson for esbjergensisk ishockey.

Leave a Reply