Hajer på Broen Shopping

Covid-19 situationen har gjort, at vi har måtte ”sadle om” med meget, bl.a. har vi måtte kigge ind i alternativer til vores store events, som eksempelvis kunne være Gurli Gris eller Joey Moe, som har ”væltet” centret med kunder. Dette er ikke længere tilladt – i hvert fald for en tid… omvendt ved vi også, at hvis vi vil have kunderne op af sofaen og ud og shoppe i de fysiske butikker, så er vi nødt til at byde dem på en helhedsoplevelse, det er ikke længere nok, at have de rette vare på hylderne, dem kan de købe på nettet, så udover en ekstrem god service, har vi planlagt nogle temmelig spændende udstillinger henover året 2021.

Fra i dag og frem til medio august kan kunderne opleve en utrolig farlig flot og livagtig haj-udstilling (mekaniske og med lyde), størsteparten af alle havets hajer er at finde lige nu på BROEN, i naturens naturlig størrelse. Det er virkelig et besøg værd. Hajerne er både udenfor og indenfor i centret og vel placeret, når man tager en tur rundt i centret. Der er også en kæmpe dødens-gab haj, som foto-station, hvor børn/voksne kan kravle ind i gabet ….

 

Inden længe vil vi påbegynde salget af vores sommerferie-billet, som også vil inkluderer HAJ-temaet, hvor børnene vil blive sendt rundt på orienteringsjagt, de skal selvfølgelig orienterer sig om de hajer der er udstillet, hvor mange tænder har de, hvor store kan de blive, hvor lever de, er de farlige for mennesker, hvor mange hajer er der på BROEN, etc….

 

Alt i alt en spændende og lærerig oplevelse for både store som små. Vi håber på mange vil komme forbi og opleve vores flotte udstilling.

 

Vedhæftet katalog fra MK Illumination, som er firmaet der står bag den flotte udstilling. MK Illumination er i øvrigt også firmaet bag BROENs flotte juleudstilling.

Fotos: BROEN Shopping

Leave a Reply