Fra 1. maj, 2019 vil nuværende bagerforretning, Baguette, ændre navn til Guldægget Bakery.

Foto: Guldægget

Esbjerg 16. april: Guldægget Aps offentliggør i dag overtagelsen af bagerforretningen Baguette, det sker efter forhandlinger mellem nuværende ejer, Flemming Toft Nielsen og Guldægget Aps er faldet på plads. Der er tale om en succeshistorie fra begge parter, da Flemming Toft Nielsen ønsker af afhænde sin virksomhed efter mange års tro bageritjeneste i Esbjerg, hvilket falder helt i tråd med Guldægget Aps’ ønske om forretningsudvidelse. ”Vi ser Jerne som værende det helt rigtige område for en bagerforretning i vores ånd. Baguette har et godt ry og vi har et ønske om at fortsætte den succes som Flemming har skabt.” siger Mark Mikkelsen.

 

Baguette er lokaliseret på adressen Strandby Kirkevej 118 og tæller både butik og bagerifaciliteter som i dag bager butikkens friskbagte brød. ”Guldægget Bakery bliver forretningens nye navn og dermed er det nummer to i rækken af vores bagerier. Vi er en virksomhed som lever af vores kvalitet og derfor vil man også fremadrettet se bagere i bageriet, for der bliver fuld produktion som der er i dag. Vi tror på at friskbagt brød er vejen til bagernes overlevelse og ikke bake off.” udtaler Mark Mikkelsen.

 

Som et led i overtagelsesprocessen vil butikken på Strandby Kirkevej 118 være lukket i en kort periode på nogle dage i starten af Maj. Guldægget Aps regner med at man senest genåbner butikken d. 7 maj.

Leave a Reply