Grøn koncert 2018 med AQUA, DAD, Suspekt og mange flere gode navne.

På siden her kan du løbende se de fotos, jeg poster fra Grøn igennem dagen og aftenen.

 

Han kom, sang om sin engel og sluttede årets Grøn Koncert af med et ordentligt brag.

Seebach has left the building.

 

Nu i LOC outfittet, specialsyet i Kina.

 

Christopher er et sikkert trumfkort at spille, og som altid populær blandt pigerne.

 

Haugaard er kendt for sine mange fine, sjove, skøre jakkesæt. I år præsenterede han Christopher i dette fine jakkesæt…. med Christopher på.

 

Om arrangementet i år skriver Grøn koncert:

Grøn skaber plads til forskelle

I mere end tre årtier har Grøn hver sommer skabt fest, glæde og mangfoldige møder for tusindvis af koncertgæster.

Med Grøn er det lykkedes at skabe et velgørende kulturarrangement til gavn for mennesker med muskelsvind kombineret med Tuborgs passion for fest og festivaler.

Overskuddet fra alle koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende.

Grøn har gennem årene lagt det økonomiske fundament for, at Muskelsvindfonden kan styrke de enkeltpersoner og familier, der har muskelsvind inde på livet. Desuden er der skabt en frivillighed, der emmer af mangfoldighed.

Tuborg og Muskelsvindfonden har med Grøn skabt en afgørende synlighed for mennesker med et handicap og en grobund for Muskelsvindfondens vision – et samfund med plads til forskelle.
Overskuddet fra Grøn går blandt andet til:

 • Børne- og ungearbejde
  Muskelsvindfonden arrangerer sommerlejre og klubdage, hvor børn og unge med muskelsvind bliver rustet til et aktivt liv med selvværd.
 • Forældregrupper og familieweekend
  Muskelsvindfonden har oprettet tolv forældregrupper med i alt 85 familier, hvor erfaringsudveksling, samvær og netværk er nøgleordene. Der bliver også hvert år afholdt en familieweekend.
 • Medlemsgrupper
  Muskelsvindfonden støtter 40 medlemsgrupper for personer, der selv har muskelsvind og 13 pårørendegrupper for ægtefæller eller børn af personer med muskelsvind.
  Formålet med alle medlemsgrupper er at styrke det enkelte menneske med muskelsvind og de pårørende til at leve det liv, de ønsker. Til at tage del i samfundet og bidrage med de kræfter og kompetencer, hver enkelt har.

Leave a Reply