Musikhuset var lørdag noget af et tilløbsstykke, da de fra 10-18 kunne åbne dørene for et velbesøgt E-Sportsarrangement. Der var et væld af aktiviteter at vælge imellem, og det var helt klart et trækplaster for ungdommen, der var kommet for at prøve det seneste nye inden for gaming og E-Sport.

Foto: Christina Simonia Straarup

Fortnite-turnering
Fortnite Danmark holdt en drop-in-turnering for alle, der måtte lyste at prøve sig med spillet Fortnite, og der var V-Bucks til dem, der kunne lave flest “kills” eller få et “win”. 
Husk også at deltage i Yesbjergs Fortnite event den 11. november, du kan tilmelde dig på Facebook.

En koncentreret spiller

Vilde processorer
Electronics Center havde en masse udstyr med, de kunne vise frem, blandt andet en utrolig nørdet processor, der havde Danmarkspremiere på messen og først nu kan sælges i hele landet. Og her kommer så lige lidt nørdinfo på sådan en fætter: 
Denmark premiere på intel i9 processor.
NZXT Fallout limited edition kabinet kun 2000 stk. i verden.
Fallout NZXT bundkort cover,  kun 400 stk. i verden.

Intel i9 processor

Gamerdrenge
Yesbjerg mødte nogle af eleverne fra Bakkeskolens E-sportslinje, der havde sin egen bod med spillecomputere, man kunne komme og prøve.
Drengene spiller noget, der hedder CS:GO, og de får lys i øjnene, når de fortæller Yesbjerg om spillet.

Elias Nis Johannesen på 13 år synes, det er en skøn dag, fordi han her kan møde en masse ligesindede med samme interesse for at spille. Du kan dyste mod Elias i spillet CS:GO tirsdage mellem 15 og 17.
Hans spillernavn er: Zitte
Følg Elias på YouTube

Elias Nis Johannesen

Daniel D. Damgaard, også på 13 år, er også elev på E-Sportslinjen, og han viser entusiastisk sit seneste køb frem … Yesbjerg må blankt indrømme, at det ikke får mange pærer til at lyse, og Daniel forklarer, at man kan købe våben og skins i spillet… altså for rigtige penge. Hans seneste indkøb har kostet 580 kr. og er disse såkaldte daggerter med det fornemme navn: Shadow Daggerter Damaskus Steel.
Daniel går med aviser og bruger alle sine penge på at købe nye ting i spillet. Den dyreste kniv i spillet koster 1630 euro.

Vil du prøve at dyste mod Daniel i CS:GO, kan du finde ham under spillernavnet: Confesh^^
Følg Daniel på Youtube

Daniel med sine nyindkøbte Daggerter

Hvis du har fået smag for E-Sport, har vi her i Esbjerg to  E-sportsforeninger, du kan melde dig ind i.
Læs mere om dem her:
Esport Esbjerg
SGI Esport

Fortnite er det nye sort

Har du interesse i Esbjergs eneste E-Sportslinje, kan du følge dem på Facebook her:
BakkeCosmos Esport

Leave a Reply