Du kender sikkert Carl Holst på den klassiske brille. Du kender ham også for alle hans sager, men de sager du ikke hører om, er alle dem, der ligger på kontoret. Carls vindue bugner af sagsmapper…sager han sætter sig ind i og prøver at gøre en forskel i. Men hvad laver Carl Holst på en almindelig hverdag?
Jeg besluttede mig for at tage et nærmere indblik i, hvad en folkevalgt politiker bruger sin dag på, og jeg kan fortælle, at jeg efter mit besøg på Christiansborg har fået et helt anderledes syn på politikerprofessionen.

Her kan du få et anderledes indblik i en folketingspolitikers dagligdag på Borgen.

09:30-10:30 – møde med økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll. Carl er kommunalordfører.

10:30-11:30 – møde i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Om større gennemsigtighed i udenlandske donationer til trossamfund – arbejdsgruppens konklusioner. Carl deltager som kirkeordfører.

11:30-12:30 – møde på Carls kontor om satspule med repræsentant fra High:five. Carl er socialordfører for Venstre og sidder derfor med ved bordet til efterårets satspuljeforhandlinger.

13-14 – Møde med Produktionsskoleforeningen. Carl er sammen med Anni Matthiesen forhandlere for Venstre i forbindelse med FGU (Forberedende Grunduddannelse).

Normalt er der på dage som denne også fuld fart på lovbehandlinger mv, men da jeg besøgte Carl var Folketingsåret ved sin afslutning.

Leave a Reply