Folketingskandidat samler skrald på stranden

0
632

Mandag den 29. april var den lokale konservative folketingskandidat Frederik Bloch Münster en tur på Fanø for at besøge Ren Strand Fanø, der er et initiativ der sikrer, at stranden på Fanø ikke overdynges med affald fra fragtskibe, fiskerkuttere, platforme og mange andre steder med menneskelig aktivitet. Siden projektets opstart i vinteren 2017, har Ren Strand Fanø indsamlet over 35 ton skrald på stranden.

Foto: Frederik Bloch Münster

“Det er helt vildt for mig at opleve, hvor meget skrald der skyller op på strandene hver evig eneste dag. Det vidner om at Esbjerg som energimetropol og centrum for meget maritimt erhverv har en særlig forpligtigelse til at holde vores hav rent. I sidste ende skyller det alligevel tilbage i hovedet på os, og kan på vejen gøre stor skade på dyrelivet” siger Frederik Bloch Münster.

Udover Frederik Bloch Münster var spidskandidaten for Det Konservative Folkeparti til Europaparlamentet Pernille Weiss tilstede, samt Christian Lorenzen og Frej Petersen fra den konservative byrådsgruppe i Fanø Kommune.

Leave a Reply