Farshad Kholghi er tilbage i EsbjergRevyen

Sammen med de stærke lokale kræfter Trine Gadeberg og Jan Svarrer, glæder EsbjergRevyen sig til et lad os håbe mere normalt 2021.

EsbjergRevyen er klar til en hylende morsom 2021-sæson med et super stærkt hold på plakaten.

Farshad Kholghi, der tidligere har været en del af holdet, er nu tilbage med alle sine uforudsigelige skøre indslag. Revydebutanten Teit Samsø fik i 2020 lov at snuse lidt til atmosfæren i revy-showet ”Mens vi venter på vaccinen”. Han blev så vild med det, at han omgående sagde ja til for alvor at prøve kræfter med revy-genren i 2021. Endelig er der gensyn med Jan Svarrer, der har været med lige fra starten, ligesom Trine Gadeberg vil være et glædeligt og kærkomment gensyn. Bag tangenterne sidder en-mands-bandet Peter Bom, der også har været med siden starten. Det bliver igen Jens Frausing, der skal pakke scenen ind i en smuk scenografi.

Den stærke opstilling glæder Hanne Bjørnskov, der driver og ejer EsbjergRevyen, og hun glæder sig til et mere normalt år uden rutsjebaneturen med håb og frustrationer i år.

Fire udsolgte støtteforestillinger trods aflysning
– I 2020 sad følelserne helt uden på tøjet i den lange opslidendeperiode, hvor vi ikke vidste, om vi måtte spille eller ej. Ligesom de fleste af landets andre revyer, blev vi nødt til at aflyse årets revy. Det lykkedes dog at lave et alternativt show ”Mens vi venter på vaccinen”, som blev opført med stor succes og fire udsolgte forestillinger i september. Det gav os håbet og lysten til at kigge frem mod 2021 med positive øjne og fornyet energi, siger Hanne Bjørnskov.

Mange valgte at overføre deres billet fra 2020 til 2021. Det er Hanne Bjørnskov dybt taknemmelig for, og kommer samtidig med en opfordring til esbjergenserne:

– Jeg håber, at esbjergenserne vil skynde sig at købe billetter til 2021, og vise os, at det er det rigtige, vi gør – nemlig at vi tror på, at vi til den tid har en mere normal hverdag, og igen kan forsamles og more os sammen. Vi har brug for den lokale opbakning, og vi håber, at en billet til revyen kunne være en oplagt julegaveide – både for private og firmaer. På den måde kan man både støtte lokalt, og samtidig give modtageren noget at glæde sig til, siger hun.

Der er premiere onsdag 25. august 2021. Billetsalget starter den 11. december.

Fakta:

Premiere 25. august 2021 – der spilles 12 forestillinger i perioden til og med den 10. september 2021

Der kan tilkøbes spisning til alle forestillinger, menuen leveres af Kunsten v/Jacob Justesen.

Medvirkende : Trine Gadeberg, Farshad Kholghi, Jan Svarrer, Teit Samsø og kapelmester Peter Bom

Producent : EsbjergRevyen v/Hanne Bjørnskov

Foto Red Star

Leave a Reply