Image 1

Stykket instrueres af Sanne Hallum, og i hovedrollerne ses Jens Morten Frederiksen og Pia Foldberg.

Tag med på en rejse ind i hjertets komplicerede, men også muntre verden med Esbjergspillenes romantiske teaterforestilling. Denne aften lover at være en herlig blanding af søde øjeblikke og komiske forviklinger, som vil finde sted i et intimt set-up med publikum placeret ved små cafeborde for at tilføje ekstra hygge til oplevelsen.

Forestillingen introducerer os til den generte Hr. Hoppy der bor i Hyggealle og er dybt forelsket i den sprudlende Flora, der bor lige nedenunder. Men kærlighedens vej er sjældent let, og Hr. Hoppys forsøg på at vinde Floras hjerte bliver yderst kompliceret, af en større flok skildpadder… Samtidig må Hr. Hoppy konkurrere med naboen om Floras gunst. Denne kærlighedskonkurrence udspiller sig i den mest charmerende og humoristiske stil, der helt sikkert vil varme og underholde. 

Oplev magien og måske genkend glimtet af din egen romantiske fortid, mens du hygger dig ved små cafeborde med et glas vin og snacks. Billetter kan sikres på www.esbjergspillene.dk, og for at få den bedste plads, anbefales det at ankomme tidligt, da dørene åbner en halv time før forestillingen starter.

Måske bliver det denne aften, du selv oplever lidt romantik, når Teaterhuset omdannes til et sted for kærlighed, latter og hygge. Gå ikke glip af denne enestående forestilling.

image.png
Foto: Esbjergspillene

Leave a Reply