Esbjerg Energy har tegnet kontrakt med 18-årige Jonas Krogsgaard. Den 185 cm høje back har repræsenteret hjembyen gennem ungdomsårene, har spillet U16- og U18-landskampe og er ikke et nyt bekendtskab for Energy-spillerne.

Foto: Esbjerg Energy


Jonas har trænet med Energy-holdet fra starten af sidste sæson. Han deltog i sommertræningen og har været med i denne sæson. I den periode har han udviklet sig, og han fortjener en kontrakt. – Jonas er en intelligent spiller og læser spillet godt, men der er også elementer som skal forbedres. Bl.a. skal fysikken udvikles og skuddet skal forbedres, fortæller assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy.
Jonas Krogsgaard har foreløbigt trukket den gule trøje over hovedet 12 gange og kan bryste sig af et dansk U17-mesterskab sammen med holdkammeraterne fra Esbjerg Ishockey Klub.

Han har helt klart udviklet sig positivt gennem det seneste år, hvor han har været en del af bruttotruppen. Han er nu nummer otte blandt vore backer, men det kan hurtigt ændre sig. Istid skal man gøre sig fortjent til, så vi må se hvad der kommer af udfordringer og muligheder.
På den korte bane er han en del af den bredde, som vi gerne vil tilføre Energytruppen. Den sikrer konkurrencen internt på holdet, men giver os samtidigt også mulighed for, på rette tidspunkt at spare nøglespillere og give dem lidt luft. Jeg vurderer at Jonas har et stort potentiale. Det potentiale skal vi hjælpe ham med at indfri, og så tror jeg, at han har mulighed for, at blive en fremtidens mand i Esbjerg, tilføjer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Leave a Reply