Engelsk mand sigtet for at have dræbt kvinde under ferie i Danmark

0
88

Dansk politi fik anmeldelse om dødsfaldet i 2017 og efterforskede det som mistænkeligt dødsfald.

Syd- og Sønderjyllands Politi har bistået Greater Manchester Police i England i en sag om en engelsk kvindes død i Danmark i juni 2017. Engelsk politi har nu anholdt kvindens mand og sigtet ham for at have dræbt kvinden.

Kvinden og hendes mand var på ferie i Danmark. Den 6. juni 2017 kl. 14.26 fik Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om en drukneulykke på en adresse i Nørre Nebel, nordvest for Varde. 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforskede sagen som et mistænkeligt dødsfald. Resultaterne af efterforskningen indikerede, at der var tale om en drukneulykke. Derfor blev sagen henlagt i december 2017.

Dansk politi har siden medio 2018 haft kendskab til det engelske politis efterforskning og har bistået med forskellige efterforskningsskridt i Danmark. Det er det engelske politi, der har stået for efterforskningen. Den sigtede mand er ikke p.t. begæret udleveret til Danmark.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan derfor ikke oplyse yderligere detaljer i sagen, men henviser til Greater Manchester Police.

Leave a Reply