Energy klar til at tage imod ”White Hawks”

0
686

Esbjerg Energy har revanche til gode, når Frederikshavn White Hawks tirsdag klokken 19.00 gæster Granly Hockey Arena, Hal 2, efter vendelboerne vandt 5-2 i de to klubbers første kamp i Nordjyske Bank Arena i september.

Grafik: Esbjerg Energy

Men humøret fejler absolut intet i Energy-truppen efter det fredag aften blev til en 4-3 sejr over Rødovre Mighty Bulls i Rødovre Centrum Arena efter en afgørende Esbjerg-scoring næsten tre minutter inde i overtiden.

Kampene ligger tæt med den første match tirsdag hjemme mod et stærkt og velspillende White Hawks-mandskab fra Frederikshavn. Fredag spiller vi hjemme mod Rungsted Seier Capital og søndag gælder det Herning Blue Fox i Kvik Hockey Arena.

Mark Pederson, cheftræner

Det er vigtigt at bevare fokus og når kampene ligger så tæt, er det ekstra vigtigt at opbygge et godt momentum, som vi kan profitere af. Fredag aften tog vi et vigtigt skridt i arbejdet med at opbygge det momentum, da vi besejrede Rødovre og dermed sikrede os en ny sejr på fremmed is. Max French blev dobbelt målscorer i Rødovre. Colin Vock og Niklas Andersen scorede hver et enkelt mål.

Frederikshavn er et hold, med mange stærke kæder. De producerer godt med mange chancer og scoringer. De er disciplinerede og spiller tålmodigt, Nordjyderne giver ikke mange muligheder væk, men er dygtige til at udnytte modstandernes fejl, så vi skal passe på deres omstillinger. Hvis vi skal lykkes mod Frederikshavn skal vi levere en solid indsats, og være påpasselige og omhyggelige, med at følge vores game-plan. Vi skal spille disciplineret, passe på ikke at give plads til deres omstillinger og i det hele taget minimere deres muligheder.

Mark Pederson

Frederikshavn er placeret på Metal Ligaens 3. plads med 28 point for tretten kampe. Esbjerg Energy er nummer syv med 15 point efter tolv spillede kampe.

Jeg synes vi som hold spiller med en bedre balance efter vi har tilføjet canadiske Jesse Mychan til truppen. Og så synes jeg, at vore ”special teams” fungerede i Rødovre. Det lykkedes at lukke af i vores undertalsspil og vi scorer et flot mål i overtal.

Mark Pederson

Jeg håber, at det bliver en trend, med de velfungerende ”special teams”. At vi fremadrettet kan hindre modstanderne i at score når vi er i undertal, og at vi selv kan udnytte, når vi spiller i overtal. Og samtidigt skal vi opnå en større kontinuitet.

Mark Pederson

Leave a Reply