Esbjerg Energy er klar til at fortsætte hvor holdet slap i 2018, når Rødovre Mighty Bulls fredag klokken 19.00 tager imod vestjyderne i Rødovre Centrum Arena.

Foto: Yesbjerg / Adobe

Vi sluttede 2018 i Metal Ligaen af med to kampe mellem jul og nytår mod Herning Blue Fox. Set over to kampe kunne fire ud af seks point være udmærket.

Resultaterne betyder, at Esbjerg Energy lagde yderligere afstand til Herning Blue Fox. Vestjyderne er nummer fem i Metal Ligaen med 43 point efter 28 kampe. Midtjyderne er placeret på ligaens sjetteplads med 38 point efter 27 kampe.

“Rødovre Mighty Bulls er et mandskab med stor bredde. De har hentet et par spillere i Hvidovre, som har styrket holdet, men generelt har truppens kerne været samlet i nogle år. De er blevet både ældre og klogere, men først og fremmest bider jeg mærke i, at Rødovre-spillerne er dygtige på skøjterne”, fortsætter canadieren.

Rødovre er Metal Ligaens nummer syv med 33 point efter 28 spillede kampe. Rødovre spillede to kampe mellem jul og nytår. Her blev det til et enkelt point efter et 2-1 overtids-nederlag til Rungsted Seier Capital.

“Vi vil altid gerne vinde og kampen i Rødovre er ingen undtagelse. Og set i lyset af, at den næste kamp altid er den vigtigste, så har kampen mod ”Mighty Bulls” topprioritet. Vi tager nu hul på en januar måned med kun fem kampe, så det gør ikke kampen mindre vigtig”, understreger Energy-coachen.

Esbjerg Energy forventer at give debut til den 29-årige svenske center Kim Karlsson, som ved årsskiftet tiltrådte hos esbjergenserne.

“Det bliver spændende at se, hvad Kim Karlsson kan bringe holdet. Men personligt har jeg store forventninger til ham. Samtidigt glæder det mig, at Jonas G.Torbensen har taget chancen, som opstod da U20-landsholdet blev samlet.
Generelt er det mit indtryk, at holdet er i bedre balance, og at alle bidrager. Et eksempel herpå kunne være, at vores back og målmænd har hævet niveauet, så man nu kan tale om, at vores defensiv som helhed er styrket”, slutter Mark Pederson.

Leave a Reply