Energy er optimistiske før TV kamp

0
582

Der bliver tirsdag aften klokken 20.30 mulighed for at følge Esbjerg Energy på TV2 Sport, når vestjyderne gæster Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn, hvor ”White Hawks” tager imod i Metal Ligaen.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Landsholdspausen er nu overstået og vi har fået spillerne retur. Vi skal have fundet ind i rutinerne igen og skal derfor have en start hvor vi spiller enkelt. En start hvor aftalerne holdes, for efter en kamppause skal man lige have timingen og udførelsen af spillets elementer på plads.


assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy

Anders Krogsgaard, Felix Scheel og Niklas Andersen var alle med A-landsholdet. Oliver Kjær repræsenterede Danmark på U19- og Jonas G. Torbensen spillede på U18-landsholdet.

– Den resterende del af truppen har haft nogle gode træningspas. Vi har justeret lidt på nogle taktiske elementer i spillet og så har vi igen haft mulighed for at lægge lidt ekstra på fysikken frem mod de kommende måneders udfordringer, fortsætter Energy-assistenten.

Esbjerg Energy har haft det vanskeligt mod Frederikshavn White Hawks i denne sæson. Vestjyderne er således blevet besejret med henholdsvis 5-2 og 5-0 i Frederikshavn, mens det er blevet til 6-4 og 2-0 nederlag i Esbjerg.

– Og derfor er det vigtigt, at vi leverer en god og solid udebanekamp. Vores spil skal på en gang være hårdt og fysisk, men samtidigt også præget af disciplin, så vi dels undgår unødvendige udvisninger, men også holder koncepterne og undgår at tabe pucken de forkerte steder på isen, så der opstår muligheder for spilvendinger.

– Frederikshavn White Hawks er nemlig dygtige i omstillingerne efter at have erobret pucken. Og samtidigt formår de at fastholde presset på modstanderne, så det bliver vanskeligt at spille pucken ud af egen forsvarszone.

– Og endelig forventer jeg, at møde et disciplineret frederikshavnerhold, som ikke tager de ”dumme” udvisninger, men holder sig til game-planen. Omvendt er vi optimistiske og tror på, at vi er i stand til at levere en god indsats gennem 60 minutter, understreger den 39-årige assistent. Esbjerg Energy er placeret på Metal Ligaens 5. plads med 54 point efter 35 kampe. Frederikshavn White Hawks er nummer tre med 62 point efter 36 kampe.

– Snakken om transferdeadline fylder ikke hos os. Vi er ikke aktivt søgende, men man skal selvfølgeligt aldrig sige aldrig. Vi har otte udenlandske spillere på kontrakt og en stærk trup. Den arbejder vi frem mod slutspillet med, slutter Thor Dresler.

Leave a Reply