ENERGY COACH VIL STARTE EN STRIBE AF SEJRE OG SÆTTE FART PÅ FREDAGENS BIERFEST

0
709

Fredag klokken 19.30 gæster Aalborg Pirates Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy tager imod i Metal Ligaen. En kamp hvor vestjyderne har muligheder for at besejre rækkens suveræne tophold, efter esbjergenserne tirsdag aften beviste, at de formår at spille på et højt niveau:

 • Ja, der slog du hovedet på sømmet, for vi beviste i Hørsholm, at vi kan spille på et højt niveau mod en formstærk modstander. Næste skridt er så, at gøre det kontinuerligt aften efter aften. Men én ting er helt sikkert. Vi skal igen spille på et højt niveau, hvis vi skal slå Aalborg, forklarer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy:
 • Vi har på det seneste formået at være rigtig gode tidligt i kampen, som fx i tirsdags. Men det er ikke nok mod et stærk Aalborg-mandskab. Der skal vi præstere i mindst 60 minutter. Og så er tålmodighed også en forudsætning for succes. Vi må ikke som i hjemmekampen mod Frederikshavn miste tålmodigheden og glemme game-planen, når vi oplever modgang.
  Esbjerg Energy besejrede tirsdag aften Metal Ligaens nummer to Rungsted Seier Capital med 6-0 på Nordsjælland. Sune Hjulmand blev dobbelt målscorer for Energy. Matt Pistilli, Zach Pochiro, Simon Grønvaldt og Valdemar Ahlberg scorede de fire øvrige mål.
  Aalborg Pirates vandt tirsdag deres fjerde sejr i træk, da nordjyderne besejrede Rødovre Mighty Bulls med 7- 3.
 • Tirsdag aften var den tredje kamp i sæsonen, hvor vi kunne spille med fire kæder, og det var samtidigt 2. gang, vi kunne arbejde med de samme kæder. Kontinuiteten bidrager til at give den nødvendige ro forud for Aalborg-kampen, som er så vigtigt for arbejdet med opbygningen af holdet.
 • Vi har nu haft nogle dage, hvor vi i forberedelserne til Aalborg-kampen kunne glæde os over spillet og de tre point imod Rungsted. Men nøglen til avancement i tabellen er en stribe af sejre. Med et tæt midterfelt vil det helt naturligt rykke os tættere på Top 4, fortsætter Energy-coachen.
  Aalborg Pirates topper Metal Ligaen med 43 point efter 18 kampe. Esbjerg Energy er nummer seks i ligaen med 27 point efter 19 spillede kampe.
 • Derfor er kampen mod Aalborg vigtig. Det kunne være andet skridt på vej mod den stribe af sejre, der kan bringe Esbjerg Energy højere op i tabellen. Og så kunne en sejr være med til at sætte ekstra fart på publikums Bierfest, slutter Mark Pederson.

Leave a Reply