Endelig er det igen blevet tid til Good Music Festival!

0
869

Kom til Good Music Festival, der byder på intet mindre end otte timers gratis musik i et hav af genrer og variationer. Festivalen finder sted den 24. november 2018 fra kl. 17:00 i de smukke rammer på Syddansk Musikkonservatorium,  Kirkegade 61, 6700 Esbjerg.

Foto: 

Good Music Festival er en non-profit endagsfestival der årligt bliver stablet på benene af de studerende fra Syddansk Musikkonservatorium, der også selv tager del i festivalen – både på scenen og blandt publikum.

Good Music til os alle

Good Music er for alle ører. Det er musik, der laves og udføres med stor omhu, kærlighed og storslået kreativitet. Good Music handler om at samle folk på tværs af baggrunde, traditioner og musikalitet. Som Duke Ellington forklarede det: “There’s only one type of music and that’s Good Music!”

Urimelig god musik i vente

Endnu en gang har de ansvarlige stået med ansøgninger til op over begge ører fra deres medstuderende og herudover kommer Odenses helt egen sangfugl Helle Henning og giver koncert som aftenens hovednavn. Foruden sin koncert afvikler Helle Henning også en workshop i forbindelse Kulturskolens aktuelle talentcamp for musikelever på talentlinjerne i Region Syd.

Helle Henning er dog kun toppen af det i forvejen imponerende program. Aftenen bliver spækket med fantastisk musik fra flere af konservatoriets studerende, der spiller alt lige fra rock, til folkemusik og helt over i techno.

Følg med på Good Music Festivals facebookside, hvor du kan se mere om de enkelte bands og følge med i det løbende opdaterede program.

Oplev blandt andet:

Helle Henning
Lau/Scott/Muff
Tedeschi Trucks Project
To Venner
AAVA
Ravdal
Sustained Climax
Let’s Die
Mensink og Vosgerau
Anna Emmeluth m/Band
Jammu
Jakob Nissen Kvartet
Luca Stereo
Meltway

Leave a Reply