DM i standup

0
1289

Danmarks næste store stand-up-talent skal findes! Glæd dig til en forrygende sjov aften, hvor du er med til at bestemme, hvem vi skal grine af i fremtiden.

Foto: Musikhuset

Nu skal DM i standup afgøres igen. I de indledende runder dyster Danmarks sjoveste upcoming komikere om at få en af de eftertragtede pladser i semifinalerne. Komikerne leverer deres skarpeste sæt af jokes, og DU og resten af publikum bestemmer, hvilke to komikere der skal sendes videre i konkurrencen.

Den endelige vinder af DM i standup 2018 kåres i finalen, som finder sted i København den 7. november.

Aftenens vært er Mikkel Klint Thorius, som vandt Comedy Fight Club 2017 og netop nu er aktuel på Netflix med sit onemanshow Hvid skyld. Mikkel sørger for, at både publikum og deltagere bliver guidet godt igennem aftenen.

Med sig har Mikkel Klint-Thorius en anden rigtig sjov mand, nemlig Jonas Mogensen, vinder af talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2015.

Vinderen får et års kontrakt med Danmarks største komiker-bookingbureau, FBI – og dermed den bedste start på en professionel standup-karriere.

Jonatan Spang, Linda P, Lars Hjortshøj, Ruben Søltoft og Simon Talbot er bare nogle af de komikere, som har fået deres gennembrud ved at deltage i DM i standup. Der er med andre ord garanti for en både sjov og nervepirrende aften!

Tid: Lørdag den 15. september kl. 20.00
Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Leave a Reply