Deltag i en kulturfestival for de 0 – 8 årige

I dagene d. 10. – 12. juni 2021 er det de mindstes tur til at opleve kunstens verden.
Det fejres med en gratis kulturfest for børn mellem 0 og 8 år og deres voksne. Teater, musik og kreative legepladser, en urpremiere og noget for alle sanser.


Lyt til musik og forunderlige historier, se dyrespor forvandle sig til landskaber og blomster, mærk ler og vand, som sætter spor og aftryk, tag en dans med dit barn – og en pause i café KULISSEN.
Initiativtager til festivalen er teaterBLIK, som i et unikt samarbejde med Musikhuset Esbjerg og Esbjerg Kunstmuseum gør festivalen mulig.
Med dette stærke samarbejde kan vi udfolde et imponerende program med store og nære fælles kulturoplevelser for børnefamilier! Forestillingerne kræver ikke, at man skal sidde stille og følge en fortælling tæt. I teaterBLIKs univers må man juble med, lade sig overraske og forundre, grine, mærke og sanse. Og både dem på 1 1⁄2, dem på 5, dem på 38 og dem på
98 år vil blive revet med.
Den 10. og 11. juni er forestillingerne forbeholdt inviterede institutioner samt premiere- gæster.


Lørdag d. 12. juni er forestillingerne åbne for alle.
Esbjerg Kunstmuseum har hele dagen en workshop for børn i Musikhusets foyer. Her bliver materialer, ideer og temaer fra forestillingerne bragt i spil. Alle med en billet til en forestilling kan deltage.
Duo Barani står for en behagelig og legende lydside i pauserne. Musikhusets café KULISSEN er åben kl. 11 – 17. Se fuldt program nedenfor.


Ønsker man plads til en eller flere af de gratis forestillinger lørdag, er det nødvendigt at booke billetter til både børn og voksne via Musikhusets hjemmeside

https://www.mhe.dk/program/oejeblik/https://www.mhe.dk/program/oejeblik/


Voksne vil blive bedt om at fremvise gyldigt coronapas i indgangen. Vi følger i øvrigt myndighedernes retningslinier.

Program
Torsdag d. 10. juni (for inviterede institutioner)
09.30: Aftryk
10.00: Vejen rundt
11.00: I virkeligheden
11.30 – 12.00 Musik til madpakkerne
Fredag d. 11. juni
10.00: Aftryk (for inviterede institutioner)
11.00: I virkeligheden! (for inviterede institutioner) 11.30 – 12.00 Musik til madpakkerne
16.00: Aftryk premiere! (for inviterede og interesserede) 17.00 – 18.00: Musik og snacks
Lørdag d. 12. juni
Åbent for alle, der booker billet via www.mhe.dk
10.15: Aftryk
11.00: Vejen rundt 11.15: I virkeligheden!
11.30 – 13.00 musik, frokost, lur og leg
13.00: I virkeligheden! 13.45: Aftryk
14.00: Vejen rundt
14.00 – 15.00: Musik og hygge
Pressen er meget velkommen til at deltage i forestillingerne og det øvrige program.


OM teaterBLIK
teaterBLIK, der har eksisteret siden 2007, er et lokalt forankret, prisbelønnet teater med base på Fanø. Med projektstøtte fra Statens Kunstfond skaber teatret ny scenekunst for børn og deres voksne. Her forenes dramatik, objektteater, dans og musik i et billedrigt, sanseligt, poetisk og musikalsk udtryk. Teatret turnerer både i Danmark og i udlandet, blandt andet Frankrig, Canada, Spanien, Tyskland, Japan, Kina, Irland og Israel. Gertrud Exner er kunstnerisk leder på teatret og medvirker i de fleste produktioner, når hun ikke instruerer. I 2015 vandt hun en Reumert for forestillingen TIVOLI skabt i samarbejde med musiker Claus Carlsen og Teater Nordkraft.


Foto: Esbjerg Kunstmuseum

Leave a Reply