De 7 blå spidskandidater er klar til valgkampen

0
11

Stemningen var god, humøret og kampgejsten var høj da spidskandidaterne for de 7 borgerlige partier/lister, der stiller op til kommunalvalget i november, var samlet til et møde for at kick-starte valgkampen.

Foto: Christina Simonia Straarup

De 7 spidskandidater og partier/lister er:

Borgerlisten – Maria Høj Pedersen

Dansk Folkeparti – Olfert Krog

Esbjerglisten – Hans K. Sønderby

Liberal Alliance – Jan Harboe

Nye Borgerlige – Sabrina Bech Røn

Venstre – Jesper Frost Rasmussen

Det Konservative Folkeparti – May-Britt Andrea Andersen

Spidskandidaterne har over for hinanden fremhævet deres særlige mærkesager og tanker, som de enkelte partier/lister ønsker at markere sig med i valgkampen. Parterne er samtidig enige om, at føre valgkampen frem mod kommunalvalget den 16. november med fokus på at sikre et fortsat borgerligt flertal i Esbjerg Byråd.  Det er forskellige lister/partier med hver sin politik, men med afsæt i vores forskellige politiske perspektiver, er der mere der samler os på den borgerlige fløj, end der skiller os

De 7 partier/lister, der har underskrevet aftalen om et teknisk valgforbund med hinanden håber på sammen, at kunne styrke borgerlige kerneværdier til gavn for alle kommunens borgere. Det er jo trods alt dem det handler om, og det er dem, vi som byrådsmedlemmer er valgt til at repræsentere. Det er vigtigt for partierne/listerne at borgerne sættes i centrum.

Den kommunale velfærd ligger os stærkt på sinde, og derfor er en progressiv erhvervspolitik, der giver gode vilkår for det erhvervsliv, der skaber de arbejdspladser og den vækst, der er grundlaget for at kunne finansiere den kommunale velfærd, af helt afgørende betydning. Ikke blot for Esbjerg Kommune, men for en stor del af landsdelen. Der er en klar erhvervsforpligtigelse, der rækker ud over kommunegrænsen, som Esbjerg Byråd også må forpligtige sig på. 

Partierne/listerne er klar til at fortælle meget mere om deres politiske program frem mod kommunevalget, og glæder sig til sammen og hver for sig, at komme i dialog med borgere og virksomheder om de opgaver, vi som folkevalgte i det kommunale har forskellige grader af indflydelse på.

Leave a Reply