Chef for hjemmepleje stopper i Esbjerg Kommune

0
219
Chefen for hjemmepleje i Esbjerg Kommune, Mona Buhl, har valgt at opsige sin stilling med udgangen af 2020 for at gå på efterløn.
Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune.

Chef for hjemmepleje, Mona Buhl har opsagt sin stilling ved Esbjerg Kommune. Efter mere end 33 år som ansat i først Ribe og siden Esbjerg Kommune har Mona Buhl valgt at gå på efterløn med udgangen af 2020.

– Mona Buhl har udført et særdeles godt stykke arbejde blandt andet som distriktschef og senest chef for hjemmeplejen i Esbjerg Kommune. Mona har været en del af en positiv udvikling i Sundhed & Omsorg, og i hendes arbejde for og med mennesker har nærvær og trivsel altid været i fokus. Jeg takker Mona for hendes indsats og ønsker hende alt det bedste i sin nye tilværelse som efterlønner, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

Efter i en årrække at have taget del i en spændende udvikling på sundheds- og omsorgsområdet er Mona Buhl nu klar til at tage hul på et nyt livskapitel:

– Jeg ser frem til at være chef i mit eget liv, siger chef for hjemmepleje, Mona Buhl.

Konsulent i hjemmeplejen, Karen Nielsen, tiltræder som konstitueret chef for hjemmeplejen den 1. december 2020 og frem til 1. marts 2021.

Leave a Reply