Bog, Bajer & Bio

0
206

Biblioteket og Den lille Biograf præsenterer film og foredrag med Amadeus af Milo Forman.

Foto: Biblioteket

“Traditionen tro er der tilknyttet et oplæg før filmen,” udtaler Lenette Anstensrud og fortsætter “denne gang kommer sanger, komponist og tidl. leder af Den Ny Opera Martin Guldberg.
Konceptet Bog, Bajer & Bio lancerede vi tilbage i efteråret 2017, hvor biblioteket ønskede at formidle litteratur og film i meget tilbagelænet stil. Vi var glade for, at den dengang nystartede Kunstbiograf i Huset ville lege med. Det er nu den 22. gang, vi afholder det. Vi har spændt lige fra Dracula, Drengene fr Skt. Petri til Vildmarken, men vi synes alligevel, tiden er moden til nu at slutte for denne omgang og gøre det med maner,” beretter Lenette Anstensrud. “Alt har sin tid,” afslutter hun.

Arrangementet starter kl. 17, torsdag den 27. februar.

Bemærk det er en helaftensfilm. Billetter á 100 kr. købes via Den lille Biograf. I prisen er der inkluderet en sandwich og en drikkevare.

Om filmen
Hvem vil ikke gerne gense den formidable film Amadeus af Milo Forman? Året var 1982, og filmen tog verdenen med storm og vandt mange priser. Ikke mindst den brillant spillende Tom Hulce i hovedrollen. Måske hans livs bedste rolle? I filmen møder vi den østrigske kejsers hofkomponist, Antonio Salieri, som beretter om hans møde med den unge komponist Wolfgang Amadeus Mozart. Salieri kunne aldrig tilgive, at han i Mozart havde mødt sin overmand. Det bliver farverigt, forrygende og hæsblæsende.

Leave a Reply