Anders Samuelsen tager rundt i Danmark for at bakke kandidaterne op,  og i dag er turen nået til Esbjerg.

Vi har fået mange huk gennem de sidste 7 år, men vi bliver alligevel ved med at få flere vælgere, siger Samuelsen småsmilende.

Liberal Alliance holder opstillingsmøde på Portlands i Skolegade.

Kandidaterne giver hver en kort præsentation af sig selv. Yngste kandidat er Mads på 18 år, studerende. Mads lægger ud, da han skal nå at tilbage i skole.

Rene på 55 år har været i udlandet mange år, og oplever der er for mange regler og bureaukrati at vende tilbage til, så det vil han fokusere på at gøre noget ved.

Jens på 44 år ønsker at streetrace skal have en bane, de må køre lovligt på. Ligeledes vil han kæmpe for bedre vilkår for landbruget.

Lasse på 42 år kæmper for, at erhvervslivet skal have bedre vilkår og Esbjerg skal være en bedre by at komme til som tilflytter.

Marianne siger hun har sparet regionen for ufatteligt mange penge,  “og inden jeg er færdig med regionen, så er kommunen blevet totalt skattefri”, griner Marianne.
Du kan stemme på Marianne Mørk Matthiesen til regionsrådsvalget.

Nikolaisen, spidskandidaten til kommunalvalget, arbejder meget med unge i kommunen, unge der har det svært. Nikolaisen vil gerne lave et ungehus, så den unge kun har 1 indgang og 1 sagsbehandler.

LA har valgforbund med Borgerlisten, Dansk Folkeparti og Venstre, og den med fleste stemmer får borgmesterposten, man må formode, det her er Jesper Frost Rasmussen, der er tale om.

Leave a Reply