A Place To Hotel Esbjerg er officielt åbent

Hotelåbning markeret med en spektakulær event i 30 meters højde
Mandag den 22. november 2021 blev Esbjergs nye hotel, A Place To Hotel Esbjerg, officielt åbnet. Det blev markeret med en reception og ved, at modige slackliners fra Slackline Denmark gik 45 meter mellem to af A Place To’s tårne i 30 meters højde.

Foto/ A Place To Hotel

Adm. dir. på A Place to Hotel Esbjerg Bo Hjorth Paarup udtaler:
”Hotellet er fra 8. etage og op, så vi har nogle parametre, som ingen andre hoteller i Esbjerg har. Vi har også altan og kitchenette på hvert værel- se, så man har mulighed for at bo her både en dag, en uge eller 10 år. Vi er meget glade for den fantastiske opbakning, som vi har mødt i Esbjerg og en særlig tak skal gå til Esbjergs forhenværende borgmester Johnny Søtrup for at hjælpe med, at A Place To kunne komme til byen”.


Architect, MAA fra BIG – Bjarke Ingels Group Arkitekt David Zahle udtaler:
”Det har været unikt at være til at skabe et hotel med en så fantastisk udsigt til Vesterhavet og solnedgangen.

Mange steder i Esbjerg er det helt umuligt at komme til at se ud over havet fra sin bolig eller arbejdsplads. Med dette hotel demokratiserer vi denne udsigt og giver den til alle de folk, der skal bo på hotellet eller i co-living konceptet A Place To. Den bliver dermed til gavn for mange flere end kun lige dem, der bor i første række.

A Place To Hotel har udefra et råt, urbant og ekspressivt udtryk i stål og glas, men har også et meget indbydende bølgende ”klitlandskab” af gule mursten og grøn natur mellem bygningerne. Indendørs fortsætter det ærlige og rå materialeudtryk, men kombineres med mere varme og gyldne materialer, som gør, at det fremtræder mere varmt og imødekommende end det udvendige. Alle møblerne er udvalgt i samarbejde med HAY og er også med til at give en fantastisk stemning. Vi har med dette bygningsværk ført det lidt rå og urbane med til Esbjerg. Jeg har fået at vide, at der har været en stemning her i byen omkring, at disse bygninger måske var lidt ”ujyske”, men jeg håber, at bygningerne kan være med til at inspirere unge beboerne i Esbjerg til at være ligeså modige og have et mere internationalt udsyn. Hvis folk i byen kan møde projektet her med den flotte opbakning, som vi har mødt i arbejdsprocessen, så er jeg sikker på at dette projekt går en god fremtid i møde”.

Fakta


• A Place To Hotel Esbjerg ligger i forlængelse af boligkonceptet A Place To
• A Place To Hotel Esbjerg tilbyder 117 værelser og suiter med altan og udsigt • A Place To tårnene er tegnet af Bjarke Ingels Group
• A Place To Hotel Esbjerg tilbyder services som restaurant, café, vaskeri,
parkering, leje- og opladning af elbiler m.m.

Leave a Reply