80erfesten er tilbage

0
37

Stedet er naturligvis Vognsbølparken, Esbjerg, hvor 80’erne igen vil få den revival som de har fortjent – med Eldoradoteltet i gigantisk udgave og live-musik på scenen.


Lad os få nogle ting på det rene med det samme: Der var mange, som gerne havde ønsket, at den nu hedengangne Esbjerg Rock Festival ville have fortsat som en 80’er festival. Og efter talrige henvendelser har SØREN HØJBERG – manden bag den nu lukkede Esbjerg Rock Festival – overgivet sig: Han vil – sammen med flere dygtige hjælpere og lokale foreninger – genoplive 80’er festen i Esbjerg.

Foto: Presse

Så lad os præsentere:
Esbjerg 80’er Fest
[reboot]
Lørdag 7. maj 2022 – kl. 12 til 24 Vognsbølparken, Esbjerg

Følgende artister kommer:
Dodo & the Dodo’s Rocazino Back to Back Moonjam
Og naturligvis har vi tænkt over, at nætterne godt kan være kølige i begyndelsen af maj-måned. Derfor har vi opskaleret ELDORADOTELTET til en heftig størrelse, så det nu kan rumme hele festen på samtlige 3.000 personer (der bliver Max 3.000 billetter til salg) Det vil sige: Hele festen vil foregå i det største og lækreste telt, man overhovedet kan forestille sig. Der vil være borde, bænke – og naturligvis rige muligheder for at købe drikkevarer og mad.
OG! Hvad er ELDORADOTELTET uden dygtige DJ’s? Derfor er vi utrolig glade for at kunne fortælle, at både THOMAS KRISTENSEN og CARSTEN AGERBÆK gi’r den max gas med de fedeste 80’er hits, når live-musikken ikke spiller på scenen.
“Jeg har fået hundredevis af henvendelser fra personer, der ønsker 80’er festen genoplivet. Og nu har jeg overgivet mig: Vi genopliver festen med alt hvad der hører til. 100 procent fest og god musik. Naturligvis skal Esbjerg ha’ en 80’er fest. Det bliver helt kanon,” siger Søren Højberg, hvis firma – SHB Booking – er arrangør af Esbjerg 80’er Fest, og som tidligere stod bag Esbjerg Rock Festival og et utal af koncerter.


Billetterne er sat til salg, og kan købes på www.billetten.dk

Besøg festivallen på https://www.facebook.com/esbjerg80erfest

Hjemmeside vil være tilgængelig i uge 18.

Leave a Reply