Hovedbiblioteket i Esbjerg har indbudt alle kommunens indskolingsklasser til fejringen af Fortælletræets fødselsdag d. 24. januar, som meget belejligt også er ”Fortællingens dag”, hvor der landet over fortælles for store og små.


Det fejrer biblioteket med en fødselsdag, hvor nogle af kommunens bedste børneformidlere tager deres sjove, underfundige eller gamle historier med og fortæller dem for kommunens indbudte indskolingsklasser. På dagen vil fortællere fra MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, Ældresagen, Biblioteket og andre fortælle deres historier.
Hvorfor er det nu en god ide?
For et år siden sprækkede Hovedbibliotekets nypolerede gulve og et træ skød op midt i biblioteket. Træet blev kaldt ”Fortælletræet” og var startskuddet på et øget fokus på fortællingen.


På Biblioteket samler vi på gode fortællinger, fordi de er med til at sige noget om, hvem vi er som mennesker og det samfund, vi lever i. Samtidig er den gode fortælling med til at styrke fællesskabsfølelsen, fantasien og kreativiteten hos børn – noget som Esbjerg Kommunes Biblioteker gerne vil være med til at understøtte.


Tid: 10-13
Sted: Hovedbiblioteket Esbjerg, Nørregade 19

Leave a Reply