148 unge idrætsmestre fejres traditionen tro

Traditionen tro fejrer Esbjerg Kommune de unge idrætsmestre fra året, der er gået. Det sker ved Ungdomsidrætsfesten, hvor der i år er 148 mestre, som får en velfortjent hyldest. Samtidig sætter prisen som Årets Bobler fokus på en af fremtidens potentielle stjerner.

Jysk, dansk, nordisk og europæisk mester. Så flotte titler har 148 dygtige, unge sportsfolk fra Esbjerg Kommune sidste år hentet hjem til deres klubber, og de imponerende præstationer bliver fejret til Ungdomsidrætsfesten fredag den 10. januar 2020 kl. 16.30-18.30 i Musikhuset Esbjerg.

21 lokale idrætsforeninger og 18 forskellige sportsgrene er repræsenteret til festen, og det understreger de mange valgmuligheder og det høje niveau i Esbjerg Kommunes idrætsliv. De unge talenter har stillet sig øverst på sejrsskamlen i mange forskellige discipliner – lige fra store, populære idrætter som gymnastik, atletik, badminton og svømning og til floorball, bueskydning, vægtløftning og voltigering.

– I Esbjerg Kommune er vi stolte over hver og en af sejrene, og når vi fejrer de unge mestre til Ungdomsidrætsfesten, er det et velfortjent skulderklap for den store indsats, der uden tvivl ligger bag deres succes. Festen er også en hyldest til foreningslivet, og så er den et udtryk for, at vi som partner i Bevæg dig for livet bakker op om, at flest mulige skal være fysisk aktive, siger Peder Tørnqvist, fungerende formand for Kultur & Fritidsudvalget.

Pris til en af fremtidens potentielle stjerner

Hans K. Sønderby fra Kultur & Fritidsudvalget glæder sig til at ønske til lykke og overrække diplomer og gaver til alle mestrene. Et andet af eftermiddagens højdepunkter er overrækkelsen af prisen som Årets Bobler. Prisen hylder et af de talenter, der har potentiale til at blive en af fremtidens stjerner i eliteidrætten.

De unge mestre og deres trænere og familier kan glæde sig til en festlig eftermiddag i musikhuset, hvor de på scenen blandt andet vil opleve dans med EfB Cheerleaders, opvisning med Hjerting IF-gymnastik, stomp-underholdning og underholdning fra Esbjerg Kulturskoles elever på musikalsk grundkursus. Festens deltagere får også mulighed for at dyste i en Kahoot.

Leave a Reply