Tirsdag den 28/5 på Esbjerg Vandrehjem Gl. Vardevej 80 6700 Esbjerg kl.18 og foredrag starter kl.19.30.

Pris 250 kr. inkl. 2 retters aftenbuffet og foredrag. Foredrag alene 150 kr.

Billetter hos John på mobil 20678813.

Hvor kommer musikken fra – hvad kan den bruges til??

Kristian Lilholt er godt selskab – eftertænksomhed, lune og kommunikation i øjenhøjde!

Og ja, han spiller og synger selvfølgelig en masse undervejs for at illustrere og supplere.

Kristian Lilholt voksede op i Aalborg i et hjem med klaver, og hvor den første pasning udenfor hjemmet var byens musikalske legestue, hvor man fik en blokfløjte i munden ved indskrivningen, og hvor der var obligatorisk morgensang.

Han fandt ret tidligt ud af, at det var i musikkens verden, han kunne gøre en forskel. Og sådan blev det.

Hør ham fortælle om et langt liv med musikken, om hvordan den kommer til ham, og hvordan han ønsker at formidle den. Hør om sangene på dansk og engelsk, om instrumentalmusikken, om samarbejdet med broderen Lars om nogle af de mest slidstærke hits på Lilholt Bands repertoire – og med f.eks Michala Petri, til hvem Kristian Lilholt har komponeret ny musik.

Hør om de store tværkunstneriske projekter LAND: årstidernes danske landskaber i musik, malerier og levende billeder – og STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid i musik, dans, historiske filmklip, animation og projektorkunst.

Hør om de musikalske KURE UDEN ORD, hvor publikum ligger i behagelige hvilestole, og lader tanker og følelser tage på langfart, akkompagneret af Kristians elskede instrumentalmusik spillet live af ham selv, søsteren Tine Lilholt, Lasse Jørgensen og Frede Panduro.

Publikum får også et indblik i de udfordringer der opstår, når familie og arbejdsliv smelter helt sammen, som tilfældet var for de 3 Lilholt søskende i mere end 20 år.

Varighed ca. 2.5 time inkl. pause.

Leave a Reply