Vær med til at gøre Danmarks største cykelløb både underholdende og sikkert.

Hvis du ikke vil være den, der kommer i vejen for guldheltene Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen – eller for den sags skyld supersprinter Mark Cavendish eller stortalentet Remco Evenepoel, så er det altså med at få flyttet bilen, holde børnene i hånden og hunden i snor i morgen tirsdag og de næste dage.

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt har tirsdag mål i Esbjergs centrum. Rytterne starter i Struer, og det forventes, at de når Esbjerg ved 17-tiden. Mellem kl. 16.15 og 18.00 er rundstrækningen i Esbjerg spærret, og det er vigtigt for rytternes sikkerhed, at der ikke er efterladt parkerede biler på den. Så vær opmærksomme på skiltningen.

Du kan læse mere om P-forbud, omkørsel til Fanøfærgen og afspærringer på Esbjerg Kommunes hjemmeside 

www.esbjerg.dk/postnorddanmarkrundt og på kommunens Facebook-side. 

Anden etape på onsdag går fra Domkirkepladsen i Ribe med start kl. 13.15 og til Sønderborg, hvor rytterne forventes at ankomme ca. kl. 17.00. Også her gælder det om at sikre, at rytterne ikke møder trafik eller parkerede biler på uventede steder.
Sønderborg kommune har lagt information om afspærringer, parkering med videre på sin Facebook-side og på sin hjemmeside. www.sonderborg.dk/postnord

Tredje etape starter torsdag kl. 12.30 fra Wegners Plads i Tønder og slutter efter 219 km i Vejle.

Alle etaperne kan også ses beskrevet på løbets hjemmeside www.postnorddanmarkrundt.dk

Leave a Reply