Estavana Polman har gennemgået et vellykket indgreb i sit højre knæ, som hun beskadigede 11. maj i en DM-semifinale mod Odense Håndbold. Professor Uffe Jørgensen foretog operationen tirsdag formiddag på Privathospitalet Adeas i Skodsborg, og det viste sig lykkeligvis ikke at være en ny korsbåndsskade.

– Jeg havde frygtet at være ude i et helt år, og selv om op til seks måneder er længe, giver det mig ny energi og styrke, at jeg denne gang slipper med en kortere skadespause. Nu slapper jeg af og kommer mig efter operationen på et hotel i København, siger den 28-årige hollandske stjernespiller.

Uffe Jørgensen rensede under indgrebet det opererede korsbånd og var tilfreds med dets tilstand. For at stabilisere knæet har han indopereret et ekstra ledbånd på den udvendige side af knæet.

Estavana Polman er ledsaget af sin agent, Susan Andersen, der er lige så lettet over, at hun er sluppet forholdsvis billigere end frygtet.

– I går var vi nervøse for en ny pause på et år, og i dag er vi bare så glade, siger Susan Andersen.

Når Polman er klar til at lade sig transportere, vil hun blive samlet op af sin mor i Kolding og kørt til Holland, hvor knæet skal hele i den næste tid. ”Essie” forventer at møde truppen i Team Esbjerg, når alle spillere er returneret fra OL i Tokyo i august. Derefter indleder hun genoptræningen. 

Uffe Jørgensen har stillet Estavana Polman i udsigt, at hun vil være ude i op til et halvt år.

Leave a Reply