Kulturnatten i nyt format

0
1690

Ved du hvad Kulturens Døgn i Esbjerg dækker over? Eller om det er noget for dig?

Foto: Kulturets døgn
 
De fleste esbjergensere kender Kulturnatten, der tidligere har fundet sted fredag aften før efterårsferien på og mellem byens kulturinstitutioner. Men det nye format Kulturens Døgn har næppe nået at fæstne sig i alle esbjergenseres bevidsthed – og det vil vi gerne ændre på.
 
Kulturens Døgn er et helt døgn med musik, poesi, billedkunst, historieformidling, ballet, streetart, højtlæsning og meget mere. Kulturens Døgn finder i år sted fra d. 12. oktober kl. 16 til d. 13. oktober kl. 16 og rummer arrangementer, der henvender sig til vidt forskellige målgrupper. Det bliver enkelt at orientere sig i alle de gratis kulturtilbud via programmet på hjemmesiden (www.kulturensdogn.dk) og arrangementets Facebook-side, og der er plads til nye aktører, der ønsker at bidrage med en nat-koncert, en undervandsfortælling, en opera for børn eller andre underfundige kulturelle tiltag. Kulturens Døgn er drevet af engagement fra de deltagende kulturinstitutioner, og det er vores håb, at endnu flere esbjergensere vil indtage det nye format, der giver langt bedre muligheder for f.eks. børnefamilierne pga. det udvidede tidsrum.

FAKTA:
Kulturens Døgn blev etableret i 2017 og finder i år sted fra fredag d. 12. oktober kl. 16 til lørdag d. 13. oktober kl. 16. Kulturens Døgn organiseres af en koordinatorgruppe med repræsentanter fra Tobakken, Esbjerg Kulturskole, Sydvestjyske Museer, Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg Kunstmuseum og Esbjerg Kommunes Biblioteker. Andre kulturaktører er velkomne til at bidrage med arrangementer under Kulturens Døgn. Programmet vil være at finde på www.kulturensdogn.dk samt på www.facebook.com/kulturensdogn fra 15. september. De fleste arrangementer er programsatte, og der vil således kun være adgang i de fastlagte tidsrum – medmindre andet er angivet. Esbjerg Kommune bidrager med en økonomisk håndsrækning til bl.a. annoncering.

Leave a Reply