Cheftræner Jason Jaspers assistent er på plads for den kommende sæson. Den 45-årige Aalborg-dreng, Jan Jensen er bedst kendt for sine meritter i Vojens. Her spillede han hele sin aktive karriere, men har efterfølgende fungeret som cheftræner i Esbjerg IKs ungdomsafdeling i sæsonen 2017/2018, men primært i Vojens.Jan passer perfekt ind hos os. Han har tidligere arbejdet i Esbjerg i en sæson med ungdomsspillere, men har i mange år arbejdet i Vojens og repræsenteret SønderjyskE. Han har et dybtgående kendskab til dansk ishockey generelt og komplimenterer mig fint, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy:

Rent praktisk er det også muligt for Jan at komme hertil fra bopælen i Vojens. Vi henter en mand ind, som er en kender af dansk ishockey. Som har arbejdet med mange ungdomsspillere. Og så har vi allerede nu grinet af, at når der står ”JJ” på noget, kan det både være hans og mit.
Som aktiv spillede Jan Jensen 17 år i landets bedste række, hvor det blev til 695 kampe, 116 mål og i alt 265 point. Han kan se tilbage på et mesterskab fra 2006 og 2009, og to sæt bronzemedaljer.

Det er altid spændende med et job i ishockeyverdenen. Energy er et godt hold med en stærk organisation bag, der tager udgangspunkt i en god klub. Jeg havde et godt år i Esbjerg og jeg kan indpasse det i mit øvrige liv, så det er en let beslutning, fortæller Jan Jensen.

Ishockeyen i Danmark er en lille verden og jeg kender en del i Esbjerg. Jeg har bl.a. talt med bestyrelsesformand Søren Mathiasen, som jeg har kendt i mange år og med cheftræner Jason Jaspers, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende.

Jan Jensen kom som barn til Vojens, hvor han har boet lige siden. Efter den aktive karriere har han trænet mandskaber i Vojens og været tilknyttet det danske U16-landshold.

Esbjerg er en god klub i en dejlig by. Der er sammensat et spændende hold, der kan være med i toppen af ligaen, så jeg glæder mig. Ikke bare til igen at arbejde med Thomas Lillie, der var landets bedste juniormålmand og David Madsen, der som ung forlod Vojens. Men til at arbejde med hele holdet og organisationen, pointerer Jan Jensen.

Tanken er, at Jan i sit arbejde, skal have et særligt fokus på vores backs. Jeg er sikker på, at han kan tilføre ny viden og nye impulser til arbejdet med holdet, så det bliver spændene at samarbejde med ham. Som hold begyndte vi et arbejde sidste år, og det arbejde skal vi videreføre i år, slutter Jason Jaspers.

Leave a Reply