Nu går det hårde arbejde med at skabe revyen for alvor i gang. Med på holdet er tre unge skuespiltalenter; Frederik T. Knudsen (24 år), Freja Meng Birgertoft (22 år) og Signe Malene Rasmussen (21 år).

Grafik: Nationalpark Vadehavet


Nationalpark Vadehavet og nogle af områdets naturvejledere har bidraget med input, men de unge revyfolk står selv suverænt for arbejdet med at skrive tekster, komponere musik og skabe rammerne for en livlig, ung og selvironisk revyoplevelse om Vadehavet. På scenen vil de unge skuespillere blive akkompagneret af revyens orkester bestående af: Emil Dorph Brinch (klaver), Johannes Høstrup (bas) og kapelmester Mads P. Gregersen (trommer). Foruden revyens orkester medvirker også korleder og afvikler Nanna Oline.
Skuespiller Frederik T. Knudsen, der også er revyens projektleder tør godt love, at publikum vil komme til at glemme både tid og sted – og have det skidesjovt.
”Vi vil tage de unges parti og komme dem og deres måske lidt forenklede opfattelse af Vadehavet i møde”, siger Frederik T. Knudsen.
Han tør allerede nu afsløre, at publikum blandt andet kan glæde sig til at stifte bekendtskab med: en naturvejleder med lidt for langt skæg og rigeligt med sjov tobak, et par teenagepiger, der synes, at selv den mest storslåede naturoplevelse er top-nederen, og en overentusiastisk ornitolog, der måske, måske ikke, har styr på sit vadehav. Og alt sammen smukt akkompagneret af et velspillende revyorkester.
”Selv om grinet er i centrum, kommer revyen også til at have et fagligt lag. Vadehavet er et utrolig smukt område, og man skulle også gerne gå fra revyen med ny viden og interesse om vores unikke verdensarv”, lyder det fra Frederik T. Knudsen.


RAV I DEN har premiere 12 august 2022 på Huset i Esbjerg og spiller frem til 21. august i henholdsvis Esbjerg, Varde, Fanø og Tønder. Billetsalget er startet.

Man kan følge med i arbejdet med revyen på nationalparkens hjemmeside, www.nationalparkvadehavet.dk.

Leave a Reply